Мониторинг за батерии Victron BMV-700

  • Марка: VICTRON
  • Кат. номер: BMV-700
MV-700 е монитор за батерии с висока точност. Основната функция на монитора на батерията е да изчислява консумираните ампер часове и състоянието на заряд на батерията. Консумираните ампери се изчисляват чрез постоянно следене на тока който влиза или излиза от батерията. Оставащият капацитет на батерията зависи от консумираните ампер часове, ток на разреждане, температура и възрастта на батерията. За да се вземат предвид всички тези променливи, са необходими сложни софтуерни алгоритми. До основните опции на дисплея, като напрежение, ток и ампер часове, серията BMV-700, също така показва състояние на заряд, оставащо време и консумация на енергия във ватове (W). Bluetooth Smart – Използвайте Bluetooth Smart за да наблюдавате батериите си на Apple или Android смартфони, таблети, macbooks и други устройства. Лесен за инсталиране Всички електрически връзки са за бързо свързване към шунта. Шунтът се свързва с монитора със стандартен телефонен кабел RJ12. Включени: кабел RJ 12 (10 м) и кабел на батерията с предпазител (2 м) – не са необходими други компоненти. Лесна за програмиране (с вашия смартфон!) Менюто за бърза инсталация и подробното меню за настройка с превъртащи се текстове помагат на потребителя при преминаване презразлични настройки. Друга възможност е да изберете бързото и лесно решение: изтеглете приложението за смартфон (Bluetooth Smart dongle е необходим) Стандартни функции Напрежение на акумулатора, ток, мощност, консумирани амперчасове и състояние на заряд Оставащо време при текущата скорост на разреждане Програмируема визуална и звукова аларма Програмируемо реле, за изключване на некритични товари или задействане на генератор, когато е необходимо 500 Amp бързо свързващ шунт и комплект за свързване Възможност за избор на шунт до 10 000 ампера VE.Direct комуникационен порт Съхранява широк спектър от исторически събития Широк диапазон на входното напрежение: 6.5 – 95V Разделителна способност за измерване на висок ток: 10mA (0.01A) Ниска консумация на ток: 2,9Ah на месец (4mA) @ 12V и 2,2Ah на месец (3mA) @ 24V
Datasheet-BMV-700-series-EN.pdf
325,00 лв.
Доставка
Доставка

Доставката на избраните продукти се осъществява след потвърждение на поръчката по e-mail или телефон по един следните начини:

- куриер до адрес на клиента , като цената за доставка се калкулира непосредствено преди завършване на поръчката.

- получаване на закупените стоки директно от наш склад , като при желание от страна на клиента да транспортира самостоятелно закупените продукти е нужно да се свърже с нас на посочените e-mail или телефон за контакт.

Срока на доставка се определя от заявените и налични количества и ще бъде определен при потвърждение на съответната поръчка по e-mail .

Описаното по-горе не важи за закупени количества , които попадат в обхвата на безплатната доставка или са обект на допълнителни договорки.