Socomec Countis E43 за мрежови инвертори Huawei SUN2000

  • Марка: Socomec
  • Кат. номер: Countis_E43
COUNTIS E4x е модулен измервателен уред за активна и реактивна електрическа енергия, показващ енергията и активната консумирана мощност (kWh, kVArh и kW) директно на LCD дисплея с подсветка. Той е предназначен за трифазно измерване на натоварването с връзка чрез токови сензори и е подходящ за приложения до 6000 A (3000 A за MID). Предимства – RS485 комуникация (MODBUS или M-BUS) или импулсен изход. За да се даде възможност за дистанционно отчитане на потреблението на енергия, COUNTIS E43 се осигурява с импулсен изход или RS485 комуникационен изход, с MODBUS или M-BUS протокол. Откриване на грешки при свързване – Продуктът е защитен срещу фаза / неутрална инверсия и открива грешки при окабеляването. Това опростява монтажа и пускането в експлоатация, като по този начин намалява свързаните с това разходи и гарантира, че устройството работи правилно. Двупосочно измерване – Тази функция е за измерване на производството на енергия или потреблението на енергия. Мулти-измерване и крива на натоварване – Показване на електрически стойности (I, U, V, S, PF) и крива на натоварване за период от 7 дни чрез комуникация. Електромера в комбинация с SmartLogger 1000, може да управлява и дава данни в рални време за инвертора. Устройствтото позволява управляването на до 60 инвертора наведнъж, без допълнителни устройства. Можете да настроите инвертора да не връща енергия в мрежата или да връща точно определено количество енергия. Необходими са допълнителни токови сензори за меренето, които можем да оферираме след като знаем колко голям ток ще се мери и размера на кабела или шината на които ще се монтират. Този електромер е съвместим със следните Huawei инвертори SUN2000-8KTL SUN2000-12KTL SUN2000-17KTL SUN2000-20KTL SUN2000-33KTL SUN2000-60KTL
Countis_E43_537885a_pl.pdf
464,00 лв.
Технически характеристики
Доставка
Технически характеристики

  • Цифров вход
  • Лесно свързване и засичане на грешна посока на тока
  • Точност ±0.5% RDG (ток/напрежение)
  • Мрене с токови сензори до 6000A
  • LCD дисплей с подсветка (3x 8-знака) с интегрирана клавиатура
  • Показание за енергията на дисплея: 8 знака
  • Вариращи показание на дисплея: 4 знака
  • Самостоятелно захранване

Доставка

Доставката на избраните продукти се осъществява след потвърждение на поръчката по e-mail или телефон по един следните начини:

- куриер до адрес на клиента , като цената за доставка се калкулира непосредствено преди завършване на поръчката.

- получаване на закупените стоки директно от наш склад , като при желание от страна на клиента да транспортира самостоятелно закупените продукти е нужно да се свърже с нас на посочените e-mail или телефон за контакт.

Срока на доставка се определя от заявените и налични количества и ще бъде определен при потвърждение на съответната поръчка по e-mail .

Описаното по-горе не важи за закупени количества , които попадат в обхвата на безплатната доставка или са обект на допълнителни договорки.