ES3 180 Wp

  • Марка: ES3
  • Кат. номер: ES3_180

Производител: ES-3

Наличност: В наличност

Производителност (Pmax): 180Wp

Размери (ДхШхВ): 1480 × 667 × 35 mm

Тегло: 10.1 kg.

Тип: Монокристален

 

Описание:

Високоефективен монокристален фотоволтаичен панел с мощност 180W, произведен по изисквания и критерии за качество на “ЕС-3”!

Този 12V 180W соларен панел има множество приложения! Работи както в слънчеви, така и в променливо-облачни условия (непълна ефективност). Идеално подходящ за кемпер или голяма каравана. Панелът е достатъчно мощен, за да поддържа батерията заредена за дълги периоди, без стартиране на генератор или включване към външен източник. Предлага се с MC4 конектори (опция), така че лесно се добавя към стринг и е защитен от влага. CE сертифициран, напълно устойчив на атмосферни влияния и професионално изработен с висококачествени компоненти.

Технически характеристики
Доставка
Технически характеристики

Производител: ES-3

Производителност (Pmax): 180Wp

Брой клетки: 36 бр. (9 x 4)

Размери (ДхШхВ): 1480 × 667 × 35 mm

Тегло: 10.1 kg.

Тип: Монокристален

Работна температура : -40°C ~ +85°C

Ном.работно напрежение: 18 V

Ном.работен ток: 11.64 A

Гаранционен срок: 10 години техническа гаранция ; 25 години гаранция за запазване на мощността до 80%

Доставка

Доставката на избраните продукти се осъществява след потвърждение на поръчката по e-mail или телефон по един следните начини:

- куриер до адрес на клиента , като цената за доставка се калкулира непосредствено преди завършване на поръчката.

- получаване на закупените стоки директно от наш склад , като при желание от страна на клиента да транспортира самостоятелно закупените продукти е нужно да се свърже с нас на посочените e-mail или телефон за контакт.

Срока на доставка се определя от заявените и налични количества и ще бъде определен при потвърждение на съответната поръчка по e-mail .

Описаното по-горе не важи за закупени количества , които попадат в обхвата на безплатната доставка или са обект на допълнителни договорки.